Mainos
Mainos

Ja tango parturissa soi

Buenos Airesissa Argentiinassa on pieni tunnelmallinen parturiliike, jonka suosio perustuu vanhaan, 1800-luvun tyyliin partavaahtoineen ja kassakoneineen. Parturiliikkeen "salainen ase" on kuitenkin myös tango: liikkeessä lauletaan ja soitetaan asiakkaille ja naapureille tangoa joka viikko.

Kun astuu sisään La Epoca -parturiin, on kuin astuisi menneeseen aikaan. Parurit ovat pukeutuneet valkoisiin asuihin ja asiakkaan parta ajetaan vaahdolla ja terävällä veitsellä samaan aikaan kuin elävä musiikki soi muillekin.

Tangoklassikoita on soitettu jo vuosia joka perjantai. Yksi jokaviikkoisista kanta-asiakkaista on 95-vuotias nainen naapuristosta. Kuitenkin myös nuoret ovat löytäneet hurmaavan idyllisen parturiliikkeen.

- Ennen vanhaan miehet tapasivat parturissa ja keskustelivat kaikesta samalla kun gramafooni soitti tangoa, parturin omistaja Miguel Barnes kertoo.

Argentiinan hallitus on nimennyt liikkeen eläväksi museoksi.

(MTV3-APTN)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme