Mainos
Mainos

Jääkarhu Knut palasi yleisön lemmikiksi

Eläinlääkärin mukaan karhu muisti kiusallisen hyvin, kuka oli ampunut sitä nukutuspiikillä.

Berliinin eläintarhan kuuluisin asukki, jääkarhu Knut, palasi parrasvaloihin sen jälkeen kun sitä oli hoidettu ontumisen vuoksi keskiviikosta saakka.

Eläintenhoitajat huomasivat myöhään keskiviikkona, että Knut ontuu oikeaa takatassuaan. Karhu nukutettiin ja eläintarhan lääkäri Andreas Ochs tutki sen. Tassusta ei kuitenkaan löydetty vikaa ja Knut palautettiin takaisin residenssiinsä. Eläintenhoitajilla ei ollut mitään käsitystä siitä, missä Knut olisi itsensä loukannut.

Ochsin mukaan Knut muisti nukutuksesta herättyään kiusallisen selvästi, kuka sitä oli nukutuspiikillä ampunut. Eläinlääkärin mukaan karhu murisi hänelle ja teki jopa valehyökkäyksiä.

Knut painaa nykyisin liki 80 kiloa vaikka onkin viime ajat ollut laihdutuskuurilla lievän ylipainon vuoksi. Knut on ollut hyvin terve, sillä aikaisemmin karhuherra on kärsinyt vain hammassärystä.

Knutin hoitaja ruokki sitä pullolla sen jälkeen kun pienokaisen äiti Tosca hylkäsi kaksosensa. Toinen pennuista kuoli neljän päivän kuluttua.

(MTV3-STT-DPA)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme