Mainos
Mainos

Jäämyrsky pieksi Yhdysvaltain koillisosia

Jää ja lumentulo Yhdysvaltojen koillisosissa katkaisi eilen yli puolelta miljoonalta sähköt ja aiheutti kahdeksan ihmisen kuoleman.

Paksun jääpeitteen takia lentokenttiä suljettiin ja itärannikolla junia juuttui paikoilleen. Myös kouluja jouduttiin sulkemaan, ja liittovaltion virkamiehille annettiin ylimääräinen vapaapäivä.

Pahimmillaan jäinen myrsky katkaisi sähköt puolelta miljoonalta asukkaalta pääkaupungissa Washingtonissa ja sen esikaupunkialueilla sekä Baltimoressa. Eilen illalla sähköt olivat yhä poikki 375 000:lta. Myrskyn liikkuessa pohjoiseen sähkökatkoksia seurasi 13 0000 ihmiselle eri puolilla Pennsylvaniaa, Massachusettsia, Vermontia, New Hampshirea ja Mainea.

Pahasti jäätyneet tiet aiheuttivat lukuisia auto-onnettomuuksia, ja kelin takia kuoli Länsi-Virginiassa ja Marylandissa yhteensä kuusi ihmistä ja kaksi Massachusettsissa.
(STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme