Mainos
Mainos

Jalalabadin räjähdys ehkä onnettomuus

Afganistanin Jalalabadissa eilen tapahtunutta räjähdystä tutkivat poliisit sanoivat tänään, että räjähdys oli todennäköisesti onnettomuus. Myös ulkoministeri Abdullah Abdullah sanoi Kabulissa, että tähänastisten tutkimusten mukaan kyse oli onnettomuudesta.

Poliisin mukaan sabotaasia tai pommi-iskua ei voida kuitenkaan sulkea pois, ja kuutta ihmistä on kuulusteltu tutkimusten yhteydessä.

Räjähdys tapahtui lähinnä maanteiden rakentamisesta vastaavan ACLU-yksikön rakennuksessa, jossa säilytettiin räjähteitä. Abdullahin mukaan räjähteet oli varastoitu huolimattomasti. Silminnäkijät kertoivat tänään, että he näkivät rakennuksesta nousevan savua ennen räjähdystä.

Varastorakennuksen räjähdyksessä sai surmansa ainakin 26 ihmistä. Pelastustyöt paikalla jatkuivat yhä, ja räjähdyspaikalta etsitään eloonjääneitä. Räjähdys tuhosi useita lähistön asuinrakennuksia.

(MTV3-STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme