Mainos
Mainos

Jälleen järkyttävä raiskaustapaus Intiassa: Äiti joukkoraiskattiin, 2-viikkoinen vauva menehtyi

Kaksi miestä on raiskannut naisen bussissa Intiassa. Naisella oli mukana bussissa myös 3-vuotias tytär ja 2-viikkoinen poikavauva, joka kuoli hyökkäyksen seurauksena.

28-vuotias naisen kerrotaan joutuneen Intiassa kahden miehen raiskaamaksi yksityisessä bussissa. Naisella oli bussissa mukanaan 3-vuotias tytär ja 2-viikkoinen poikavauva.

Paikallisen Times of India -lehden mukaan miehet pakottivat naisen juomaan alkoholia ennen raiskausta, jotta hän ei pystyisi raportoimaan tapauksesta poliisille. Nurkassa piileskellyt tytär oli tapauksen ainoa silminnäkijä. Tyttö kertoi tapahtuneesta poliisille.

Naisen 2-viikkoisen poikavauvan kohtalo on jäänyt tapauksessa epäselväksi. Vauva kuitenkin menehtyi hyökkäyksen seurauksena. Times of Indian mukaan hyökkääjät olisivat ”heittäneet vauvan kuolemaansa” ja The Indian Expressin mukaan vauva olisi ollut naisen sylissä, josta hän olisi pudonnut lattialle ja menehtynyt.

Miehet on pidätetty syytettynä joukkoraiskauksesta ja taposta. Tapauksesta kertoi The Independent.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme