Mainos
Mainos

Japanissa jälleen joukkomyrkytys

Kymmenen ihmistä on sairastunut Pohjois-Japanissa juotuaan vihreää teetä, joka oli todennäköisesti myrkytettyä. Japanin poliisin mukaan tapaus muistuttaa viime kuussa sattunutta myrkytystä, jossa neljä ihmistä sai surmansa.

Poliisi on kuitenkin ilmoittanut, ettei se löytänyt syanidia vihreästä teestä, jonka juotuaan kymmenen ihmistä sairastui. Alustavissa tutkimuksissa sairastuneiden mahalaukusta otetuissa tutkimuksissa löydettiin syanidia, mutta tarkemmissa tutkimuksissa sitä ei enää löytynyt.
Uutistoimisto Jiji Press kertoi, että kaikkiaan 10 säilöntäainetehtaan työntekijää vietiin sairaalaan, koska he sairastuivat juotuaan vihreää teetä.

Japanilaisia pelästytti viime kuussa sattunut myrkytystapaus, jossa neljä ihmistä sai surmansa ja ainakin 60 sairastui. Uhrit söivät kesäjuhlilla curryruokaa, johon oli kätketty syanidia.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme