Mainos
Mainos

Järjestö: Syyrian Aleppon alueella satoja kuolleita

Aleppon alueella yli 500 ihmistä on kuollut sen jälkeen kun Syyrian hallituksen joukot aloittivat suurhyökkäyksen Venäjän sotilaskoneiden tukemana.

Kuolleiden joukossa on kymmeniä siviilejä, kertoi Syyrian tilannetta seuraava Syrian Observatory for Human Rights -järjestö keskiviikkona. Suurhyökkäys alkoi aiemmin tässä kuussa.

Taistelut keskittyivät keskiviikkona Aleppon pohjoispuolelle. Venäläiset sotilaskoneet tekivät ilmaiskuja useisiin kyliin, järjestö kertoi.  

YK on kehottanut Turkkia päästämään kymmenettuhannet sotaa paenneet syyrialaiset maahan. Lääkärit ilman rajoja -järjestön mukaan tuhansien ihmisten pakkautuminen rajalle aiheuttaa terveysongelmia.

– Ei ole enää tarpeeksi paikkoja, joissa perheet voivat nukkua. Useimmat perheet ovat lähteneet pakoon niin, ettei heillä ole mukanaan muuta kuin vaatteet päällään, kertoi järjestön avustustyöntekijä Ahmad al-Mohammad.  


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme