Mainos
Mainos

Järkyttävä löytö asunnosta Pariisissa: Neljä lasta lukkojen takana koko ikänsä

Ranskassa sosiaaliviranomaiset ovat järkyttyneet löydettyään pariisilaisasunnosta neljä lasta, joita on ilmeisesti pidetty lukittuina kotonaan syntymästään lähtien. Lapsista nuorin on 2 kuukautta ja vanhin 6-vuotias, kertoo The Local-lehti.

Lapsista kaksi vanhinta osasi hädin tuskin kävellä tai puhua.

Viranomaiset löysivät neljä lasta La Corneuven lähiössä sijaitsevasta asunnosta. Kaikki neljä lasta olivat lukkojen takana yhdessä huoneessa.

– He ovat kuin villilapsia, jotka ovat kasvaneet omillaan, tapauksen tutkimuksia lähellä oleva lähde kommentoi BFM TV:lle.

– Vaikuttaa siltä, että he eivät juurikaan käyneet ulkona tai ainakin hyvin vähän. Naapurit eivät tienneet heistä mitään.

Lapset olivat löydettäessä erittäin nälkiintyneitä, he nukkuivat patjoilla saman huoneen lattioilla. Muualla asunnossa ei näkynyt merkkiäkään siitä, että lapset olisivat eläneet niissä.

Tutkimuksissa ei ole löytynyt todisteita siitä, että lapsia olisi muutoin pahoinpidelty tai käytetty hyväksi.

Lasten jäljille päästiin viime kuussa, kun perheen 27-vuotias äiti oli vienyt kaksi kuukautta vanhan vauvan sairaalaan. Vauvan huono kunto herätti sairaalassa henkilökunnan epäilyt. Sairaalan henkilökunta oli ottanut tämän jälkeen yhteyttä sosiaaliviranomaisiin.

Selvityksissä on paljastunut, että sekä lasten isä että äiti ovat olleet työttömiä, mutta ovat saaneet lapsista sosiaalitukia.

Löydön jälkeen lasten vanhemmat on pidätetty, heitä syytetään lasten kaltoinkohtelusta. Lapset ovat tällä hetkellä sijaiskodissa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme