Mainos
Mainos

Järkyttävä välikohtaus lennolla: Mies puri kahta ja kuoli sen jälkeen

Aer Lingus -yhtiön kone matkasi eilen illalla Lissabonista Dubliniin, mutta koneen piti tehdä hätälaskeutuminen matkustamossa tapahtuneen järkyttävän välikohtauksen jälkeen, kertovat The Guardian ja Irish Mirror.

Irlannin poliisin mukaan matkustajana ollut mies muuttui yllättäen väkivaltaiseksi ja hän puri kahta matkustajaa. Tilanteen jälkeen henkilökunta piti miestä aloillaan. 

Matkustajia purrut mies muuttui välikohtauksen jälkeen yhtäkkiä huonovointiseksi ja hän menetti lopulta tajuntansa. Miehistö käänsi koneen suunnan kohti Irlannin Corkia. Koneessa matkustajana ollut lääkäri yritti elvyttää miestä, mutta mies menehtyi ennen koneen hätälaskeutumista.

Viranomaiset ovat kuulleet koneen matkustajia ja henkilökuntaa välikohtaukseen liittyen ja puremavammoja saaneet matkustajat toimitettiin sairaalahoitoon.

Koneen 168 matkustajaa ja kuusi miehistön jäsentä kuljetettiin eilen illalla bussikyydillä Corkista koneen alkuperäiseen määränpäähän Dubliniin.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme