Mainos
Mainos

Järkyttävä video USA:n heroiiniepidemiasta – itkevä 2-vuotias herättelee huumeista tajuttomaksi mennyttä äitiään kaupassa

New Hampshirelaisessa kauppakeskuksessa Yhdysvalloissa tallentui videolle järkyttävä tapaus. 

Videolla näkyy kuinka parivuotias tyttö yrittää herättää maassa makaavaa äitiään. Äiti makaa tiedottomana Family Dollar-supermarketin lattialla. 

Paikallisen poliisin mukaan 36-vuotias äiti oli sammunut huumeiden yliannostuksesta. Videon on kuvannut kaupan asiakas ja video on nyt poliisin hallussa.

Uutiskanava CBS kertoo, että poliisi löysi maassa maanneen naisen tavaroista erilaisia huumausaineita. Lastensuojelu otti äitiään herätelleen lapsen huostaan.

Videon voi katsoa CBS:n verkkosivuilta.

Nainen saa syytteen lasten heitteillejätöstä. 

Paikallisen poliisipäällikön mukaan koko tilanne on hyvin valitettava. Valitettavaa on hänen mielestään myös se, että joku kuvasi videon, mutta ei auttanut lasta.

Huffington Post -verkkolehden mukaan vuonna 2014 yli 10.000 ihmistä kuoli heroiinin yliannostukseen Yhdysvalloissa, kun vielä vuosikymmen taaksepäin heroiinikuolemia oli noin 2000 vuodessa.


 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme