Mainos
Mainos

Järkyttyneet silminnäkijät todistivat – 3-vuotias putosi 13. kerroksen ikkunasta New Yorkissa

Yhdysvalloissa pikkulapsi on kuollut pudottuaan 13. kerroksen ikkunasta New Yorkissa. Viranomaisten mukaan ikkunassa oli turvakaiteet, mutta lapsi oli jotenkin onnistunut työntämään ne pois paikaltaan. Tapauksesta uutisoi New York Post.

3-vuotias poika oli kiidätetty sairaalaan turman jälkeen, mutta hänet julistettiin kuolleeksi sinne saapumisen jälkeen.

Onnettomuus sattui köyhällä asuinalueella Harlemissa. New York Postille puhuneiden lähteiden mukaan ikkunan ulkopuolelle asetetut turvakaiteet eivät olleet kunnolla kiinni, jonka vuoksi lapsi oli onnistunut työntämään ne helposti alas.

– Kuulimme ison pamauksen, 9. kerroksessa asuva Annette Aiken kertoo.

– Olimme asuntomme keittiössä. Näimme ihmisten osoittelevan, näimme palomiehiä, jolloin katsoimme ulos ikkunasta ja näimme pikkulapsen liikkumattomana, luonnottomasti vääntyneenä. Huusimme ”Voi hyvä Jumala, äidin lapsi on tippunut ikkunasta. Lapsi on pudonnut maahan! Lapsi on pudonnut maahan!” Hänellä ei ollut paitaa päällään, pelkästään alushousut. Lapsi parka.

Toisen silminnäkijän mukaan lapsi oli pudotessaan osunut 7. kerroksessa olleeseen ilmastointilaitteeseen.

Aikenin mukaan pudonneella pojalla on kaksoisveli. Hän kuvaili pojan vanhempia mukaviksi ihmisiksi.

– He olivat aina kaksosten kanssa, hän sanoi lisäten, että äidillä ”oli aina lapset mukanaan".

Yhdeksännessä kerroksessa asuva Renee oli nähnyt kuinka pudonneen pojan äiti oli juossut ulos talosta putoamispaikalle tajuttuaan mitä oli tapahtunut.

– Äidillä oli toinen kaksosista sylissään, Renee kertoi New York Postille.

– Polveni pettivät. En pystynyt enää katsomaan ulos ikkunasta. Juoksin alakertaan, jossa palomiehet yrittivät elvyttää poikaa ja romahdin täysin.

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme