Mainos
Mainos

Järkyttyneiltä dallasilaisilta tulvii osanottoja poliisille

Dallasilaiset eivät ole hylänneet kaupunkinsa poliisivoimia surun keskellä.

Poliisisurmien tapahtumapaikalle on kerääntynyt koko illan paikallisia esittämään osanottonsa ja tuomaan lahjoja. Osa tuo poliiseille vesipulloja, jotkut jäätelöä ja muutama on kirjoittanut kortinkin.

Yksi rikospaikan läheisyyteen saapuvista on dallasilainen Juan. Hän liikuttui neljävuotiaan poikansa Anthonyn kanssa kyyneliin, kun he pääsivät kättelemään eristysnauhan takana päivystävää poliisia.

– Tämä on sydäntä särkevää. En olisi koskaan uskonut, että tällaista voi tapahtua. Halusin nähdä heidät ja kiittää siitä, mitä he tekevät koko kaupungin hyväksi. Ei tässä iskussa ollut kyseessä vain poliiseista, vaan meidän kaikkien turvallisuudesta, Juan sanoo.

Dallasin keskustassa viisi poliisia sai surmansa, kun ilmeisesti yksi ampuja avasi tulen kesken mielenosoituksen. Lisäksi seitsemän poliisia ja kaksi siviiliä haavoittui. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme