Mainos
Mainos

Jastrzhembski: Venäjän ja EU:n välit oikealla raiteella

Presidentti Putinin EU-edustajan Sergei Jastrzhembskin mielestä Venäjän ja EU:n väliset suhteet kehittyvät oikeaan suuntaan.

Venäjän presidentin Vladimir Putinin EU-edustajan Sergei Jastrzhembskin mielestä Venäjän ja EU:n väliset suhteet ovat kehittymässä oikeaan suuntaan. Hän totesi uutistoimisto Ria Novostille, että suhteissa on joitakin ongelmia, jotka voidaan kuitenkin yhdessä ratkaista.

Näitä ovat hänen mukaansa erityisesti Kaliningradin kuljetusliikennettä koskevat määräykset sekä venäläisten asema Baltian maissa.

- Nämä ongelmat itsessään eivät ole merkki katastrofista tai huonoista suhteista, uutistoimisto kertoi Jastrzhembskin sanoneen.

Ria Novostin uutisessa ei mainittu mitään Ukrainan tilanteesta, jonka hoitaminen kiristi äskettäin Venäjän ja EU:n välisiä suhteita. Venäjän mukaan EU puuttui Ukrainan sisäisiin asioihin pyrkimällä välittämään presidentinvaaleista syntyneessä kiistassa.

(MTV3-STT-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme