Mainos
Mainos

Jeltsin edelleen toipilas

Presidentti Boris Jeltsinin ohjelma on tällä viikolla supistettu vähiin ja eikä hänellä ole tänään mitään virallisia tapaamisia. Tänään presidentti käy vain läpi joitakin papereita, Kremlin edustaja kertoi. Presidentin terveydentilasta ei ole mitään uutta kerrottavaa, hän sanoi.

Jeltsin toipuu Moskovan ulkopuolella olevassa virka-asunnossaan keuhkokuumeesta ja marraskuussa tehdystä sydämenohitusleikkauksesta. Viikonvaiheessa Kremlistä kerrottiin, että hän tapaa suunnitelmien mukaisesti Ranskan presidentin Jacques Chiracin Moskovassa 2. helmikuuta ja matkustaa seuraavana päivänä Hollantiin. Sen sijaan Intian ulkoministerin Inder Kumar Gujralin maanantaiksi suunniteltu Moskovan-vierailu on lykätty.

Jeltsinin vastustaja, entinen turvallisuusneuvoston sihteeri Aleksandr Lebed sanoi tänään ihmisten käsittävän viimeistään kahden kuukauden kuluttua, ettei Jeltsin enää pysty hoitamaan tehtäviään. Presidentinvirkaa havitteleva Lebed on viime viikkoina vaatinut useita kertoja Jeltsiniä eroamaan.
(STT-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme