Mainos
Mainos

Jeltsin jää vuorokaudeksi sydänklinikalle

Presidentti Boris Jeltsin on toipumassa sydämen ohitusleikkauksesta ongelmitta ja hänen tilansa on vakaa, kertoi Kremlin edustaja tänään. Jeltsin on noussut jo jaloittelemaan, mutta hänet torstaina tutkineiden lääkäreiden mukaan presidentin on syytä jäädä vielä vuorokaudeksi Moskovan sydänklinikalle, missä hänet tiistaina leikattiin.

Uutistoimisto Interfaxin mukaan lääkäriryhmä päätyi suosittamaan sydänklinikalla viipymistä, vaikka Jeltsin itse oli esittänyt toiveen päästä toiseen sairaalaan toipumaan.

-Potilas on aktiivinen, hän voi istua ja nousta seisomaan ja kävellä osastollaan, lääkärit kertoivat Interfaxin mukaan. Kaikki viittaa lääkäreiden mukaan siihen, että Jeltsinin leikkauksen jälkeinen tila on normaali.

Amerikkalainen sydänkirurgi Michael DeBakey sanoi tänään, että Jeltsin saattaa päästä takaisin Kremliin 2-3 viikon kuluttua. Useita viikkoja menee kuitenkin, ennen kuin presidentti pystyy työskentelemään täydellä teholla, hän sanoi
(STT-Reuter-AFP-TT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme