Mainos
Mainos

Jeltsin keskusteli Kosovosta

Venäjän presidentti Boris Jeltsin keskusteli tänään puhelimitse Kosovon kriisistä YK:n pääsihteerin Kofi Annanin kanssa.

Puhelinkeskustelusta kertoi Jeltsin lehdistöedustaja. Edustajan mukaan Jeltsin kävi aiemmin puhelinkeskustelun Kosovon tilanteesta myös Saksan tulevan liittokanslerin Gerhard Schröderin kanssa. Jeltsin kertoi mm,, että Jugoslavian presidentti Slobodan Milosevic oli suostunut Jeltsinin ehdotukseen Etyjin valtuuskunnan vierailusta Kosovossa. Milosevic sai Jeltsinin ehdotuksen eilen, kun Venäjän ulkoministeri Igor Ivanov ja puolustusministeri Igor Sergejev vierailivat Jugoslaviassa. Jugoslavian pääministeri Momir Bulatovic kertoi maanantaina parlamentissa, että Etyjin - Euroopan turvallisuus- ja yhteistyöjärjestön - valtuuskunta voi vierailla Kosovossa tutustumassa tilanteeseen. Jeltsinin edustaja sanoi tänään, että Schröder oli puhelinkeskustelussa kiittänyt Jeltsinin henkilökohtaista panosta Kosovon kriisin ratkaisupyrkimyksissä.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme