Mainos
Mainos

Jeltsin nauttii eläkepäivistä

Venäjän entinen presidentti Boris Jeltsin viettää eläkepäiviä metsästyksen ja vanhojen elokuvien parissa. Television esittämistä uusista filmeistä hän ei sen sijaan välitä. Metsästysretkellä ex-presidentti oli viimeksi aivan muutamia päiviä sitten, ja hän suunnittelee myös matkoja ulkomaille. Jeltsin kertoi eläkepuuhistaan Izvestija-lehdessä tänään.

-Aiomme matkustaa pian Eurooppaan, olemme valinneet kaksi maata, Jeltsin kertoi paljastamatta kuitenkaan matkakohteita. Jeltsin, joka erosi yllättäen uudenvuodenaattona, kutsui joukon tuttuja toimittajia vielä kerran luokseen Kremliin.

Izvestijan toimittajan mukaan presidentti vaikutti hyväkuntoiselta. Itseään Jeltsin kuvaili näin: -Minä en ole mikään entinen presidentti tai ex-presidentti; minä olen Venäjän ensimmäinen presidentti, muita ensimmäisiä ei tule koskaan olemaan. Jeltsinistä onkin määrä käytää virallisissa yhteyksissä arvonimikettä "Venäjän ensimmäinen presidentti".
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme