Mainos
Mainos

Jeltsin palaa töihin huomenna

Presidentti Boris Jeltsin aikoo palata töihin huomenna. Jeltsin kertoi asiasta ennen tapaamistaan pääministeri Viktor Tshernomyrdinin kanssa. Jeltsin muistutti jälleen, että hänen sairautensa oli vain ohimenevä flunssa. Jeltsin joutui hoidettavaksi Moskovan lähellä olevaan parantolaan runsas viikko sitten.

Venäjän presidentti Boris Jeltsin sanoi palaavansa täysipäiväiseen työhön vasta uutena vuotena. Hän sanoi kaiken olevan kunnossa eikä sairaudella ole hänen mukaansa mitään yhteyttä sydänongelmiin.

Jeltsinin lehdistöpäällikkö Sergei Jastrzhembski kertoi presidentin nauhoittavan tänään myös viikottaisen radio- ja televisiopuheensa, joka lähetetään huomenna.

Jeltsin sairastui vilustumisen aiheuttamaan hengitystiehyeiden tulehdukseen, mutta lääkäreiden mukaan sillä ei ole mitään tekemistä hänelle viime vuoden marraskuussa tehdyn sydämen ohitusleikkauksen kanssa.
(STT-Reuters-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme