Mainos
Mainos

Jeltsin: Venäjän talous ei romahda

Presidentti Boris Jeltsin vakuuttaa, että Venäjä kykenee välttämään rahamarkkinoiden romahtamisen. Jeltsin piti aamulla kriisikokouksen, jossa käsiteltiin maata koettelevaa talouskriisiä.

Valtiovarainministeri Mihail Zadornov lupasi kokouksen jälkeen, että venäläiset eivät joudu kärsimään talouskriisistä. Uutistoimisto Ria lainasi puolestaan keskuspankin johtajaa Sergei Dubininia, jonka mukaan Jeltsin on määrännyt keskuspankin ja hallituksen puolustamaan ruplaa.

Pääministeri Sergei Kirijenko sanoo, että Jeltsin allekirjoittaa myöhemmin tänään asetuksen, joka antaa poliisille luvan takavarikoida veronkiertäjien omaisuuden.

Moskovan pörssikurssit laskivat eilen lähes 13 prosenttia, ja keskuspankki joutui korottamaan tärkeimmät viitekorkonsa kolminkertaisiksi 150 prosenttiin. Tänään kurssit ovat nousseet hieman ja rupla on vahvistunut.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme