Mainos
Mainos

Jeltsinillä hengitystietulehdus

Venäjän presidentti Boris Jeltsin on peruuttanut kaikki perjantaiksi suunnitellut tapaamiset hengitystietulehduksen vuoksi, ilmoitti Kreml perjantaina. Presidentin lehdistötoimiston mukaan Jeltsinille on määrätty antibiootteja hänen kipeän kurkkunsa hoitoon.

Kreml ei ilmoittanut presidentin olinpaikkaa. Uutistoimisto Interfax kertoi kuitenkin, että Jeltsin lepää valtion virkatalossa Moskovan ulkopuolella.

Jeltsinin oli määrä tavata perjantaina Kremlissä kansliapäällikkö Valentin Jumashev sekä ryhmä saksalaisia parlamentaarikkoja. Kremlin edustajan mukaan vain perjantain tapaamiset on tähän mennessä peruutettu.

Presidentti vaikutti suhteellisen hyvävointiselta hänestä torstaina näytetyissä televisiokuvissa. Hän piti myös perjantaina viikottaisen radiopuheensa, joka kuitenkin tavallisesti nauhoitetaan päivää tai paria ennen lähetystä.
(AFP-Reuters)


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme