Mainos
Mainos

Jenkkiavioparilla karmiva yhteinen kiinnostuksen kohde

Yhdysvalloissa Pennsylvaniassa tuoretta avioparia syytetään marraskuussa tehdystä karmivasta murhasta.

Aviopari oli houkutellut nettitreffi-ilmoituksella 42-vuotiaan miehen tapaamaan nuorta vaimoa. Tämän jälkeen pariskunta oli yhdessä puukottanut ja kuristanut miehen kuoliaaksi. Poliisin mukaan parin motiivina oli ollut se, että "he vain halusivat murhata jonkun yhdessä".

Murhasta syytetään 18-vuotiasta Miranda Barbouria sekä 22-vuotiasta Elytte Barbouria.

Parivaljakko houkutellut surmauhrinsa tapaamaan Mirandaa Craigslist-palvelun kautta.

Miranda Barbour oli ajanut noutamaan uhria autolla 11. marraskuuta. Kyydissä oli ollut myös Elytte Barbour, joka oli piilotellut auton takaosassa peiton alla.

Vaimonsa antamasta merkistä Elytte oli kuristanut uhria köydellä takaapäin samalla kun Miranda oli puolestaan puukottanut miestä noin 20 kertaa.

Pariskunta oli tämän jälkeen hylännyt ruumiin Sunburyssa sijaitsevalle kujalle, josta poliisi oli löytänyt uhrin seuraavana päivänä.

Elytte Barbour pidätettiin teosta eilen, häntä syytetään muun muassa murhasta sekä pahoinpitelystä. Miranda Barbour pidätettiin teosta aiemmin tällä viikolla tiistaina.

Poliisin mukaan murhan jälkeen parivaljakko oli käynyt ostamassa valkaisuainetta, pyyhkeitä ja pesuainetta murhajälkien siivoamiseksi autosta.

Auton siivoamisen jälkeen kaksikko oli poliisin mukaan mennyt syömään.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme