Mainos
Mainos

Jerusalemissa yritettiin hyökätä lapsia kuljettaneeseen bussiin

Kaksi palestiinalaishyökkääjää on ammuttu Länsi-Jerusalemissa sen jälkeen kun he olivat yrittäneet nousta lapsia kuljettaneeseen bussiin, kertoi Israelin poliisi.

Kun kuljettaja ja muut bussissa olleet olivat estäneet kaksikon nousun bussiin, nämä puukottivat auton lähistöllä 25-vuotiasta israelilaista miestä, joka haavoittui lievästi.  

Toinen hyökkääjistä kuoli luoteihin, ja toinen oli päivällä kriittisessä tilassa. Israelilaispoliisin mukaan hyökkääjät olivat pukeutuneet t-paitoihin, joissa oli äärijärjestö Hamasin sotilaallisen siiven tunnukset.

Toisaalla Jerusalemissa vartija ampui miehen, joka oli ollut nousemassa linja-autosta. Mies joutui sanaharkkaan vartijoiden kanssa ja yritti heidän mukaansa siepata toisen vartijan aseen.

Lokakuun alun jälkeen väkivaltaisuuksissa on kuollut liki 50 palestiinalaista, joista kahdeksan hyökkääjiä. Israelilaisia on kuollut kahdeksan.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme