Mainos
Mainos

Terroristi ei halunnut tulla pidätetyksi: Räjäytti itsensä, äitinsä ja veljentyttärensä

Epäilty jihadisti-taistelija on surmannut äitinsä ja veljentyttärensä räjäyttäessään itsensä pidätyksen estämiseksi.

Uutistoimisto EFE:n mukaan tapahtumat sattuivat Pohjois-Libanonissa, kun maan turvallisuusjoukot olivat pidättämässä terroristiepäiltyä tämän kotoa. 

Libanonin virallisen ANN-uutistoimiston mukaan Mohamed Hamzaksi nimetty terroristi räjäytti itsensä ja samalla myös äitinsä ja sisarentyttärensä. Itsemurharäjäytyksessä haavoittui kuusi ihmistä, joista yksi oli miehen sisko. Myös sotilaita loukkaantui.

Libanonin turvallisuusjoukot ovat tehostaneet terroristietsintöjään sen jälkeen, kun maan pääkaupungissa Beirutissa tehtiin 12 marraskuuta kaksoisisku, jota epäillään shiiajärjestö Hizbollahin operoimaksi. Äärijärjestö Isisin nimissä tehdyissä iskuissa kuoli 44 ihmistä ja loukkaantui yli 200. 

Libanonin turvallisuustilanne on heikentynyt sen jälkeen, kun Syyrian konflikti alkoi maaliskuussa 2011. Tilanne on huonontunut erityisesti maan pohjois- ja koillisosassa, jossa on jihadisti-taistelijoiden ryhmittymiä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme