Mainos
Mainos

Jo viisi kuolemaa yhdistetty netissä leviävään viinapeliin

NekNomination-nimisen viinanjuontipelin epäillään johtaneen jo viiden nuoren kuolemaan.

Pelissä haastetaan osanottajia juomaan alkoholia uhkarohkealla tavalla ja videoimaan tempaus.

Peli on yhdistetty jo viiden nuoren, alle 30-vuotiaan miehen kuolemaan. Ensimmäiset kuolemantapaukset sattuivat Irlannissa kuun alussa: surmansa saivat 19-vuotias ja 22-vuotias nuorukainen erillisissä tapauksissa, kertoo Belfast Telegraph.

Britanniassa pelin epäillään puolestaan vaatineen kolmen nuoren miehen hengen. Viimeisin viinanjuontitempauksen jälkeen kuollut oli 22-vuotias rugbynpelaaja, kertoo Mirror. Nuorukainen oli juonut kaksi tuoppia teepusseilla höystettyä giniä kahdessa minuutissa. Tämä vastaa noin kolmeakymmentä viinapaukkua.

Ystävän mukaan ginit juonut nuorukainen oli valittanut vatsakipua juomisen jälkeen. Hän oli kuollut neljä päivää myöhemmin. Poliisi kertoo olevansa tietoinen pojan osallistumisesta viinahaasteeseen. Poliisi kuitenkin korostaa, että nuorukaisen kuolinsyy ei ole vielä varmistunut.

Myös kahden muun nuorukaisen kuolema on liitetty Britanniassa NekNomination-haasteeseen. 29-vuotias mies sai surmansa juotuaan tuopillisen vodkaa, 20-vuotias mies kuoli puolestaan juotuaan kohtalokkaan sekoituksen viiniä, viskiä, votkaa ja olutta. Poliisi tutkii molempia kuolemia.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme