Mainos
Mainos

John Gallianolle potkut John Gallianolta

Luksusmerkki Dior antoi potkut suunnittelijalleen John Gallianolle, 50, tämän rasististen lausuntojen takia helmikuussa. Nyt Galliano on saanut potkut myös omaa nimeään kantavalta vaatemerkiltä, uutisoi graziadaily.co.uk.

John Gallianon vaatemerkin omistaa osaksi luksusmerkki LVMH, joka aikoo pitää Gallianon malliston edelleen markkinoilla. Malliston designpuolella toimii pääosin sama tiimi, joka työskentelee myös Chirstian Diorilla. He myös vastaavat Gallianon tulevan malliston suunnittelusta.

Johan Galliano joutui törkeiden törttöilyjensä vuoksi työttömäksi, ja vetäytyi hiljattain Yhdysvaltoihin Arizonaan kuntoutusklinikalle. Mies joutuu palaamaan kuitenkin Ranskaan toukokuussa, kun hän on rasistisista lausunnoistaan syytettynä korkeimmassa oikeudessa. Suunnittelijaa uhkaa 22 500 euron sakot ja vankeusrangaistus, mikäli hänet tuomitaan.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme