Mainos
Mainos

Joukkosurma Alpeilla: Ruumiiden alta löytyi elossa oleva tyttö

Ranskan Alpeilla tutkitaan neljän ihmisen eilistä joukkosurmaa.

Autoon oli ammuttu kolme ihmistä, jotka olivat ilmeisesti saman perheen jäseniä. Neljäs ammutuista oli paikallinen pyöräilijä. Surman tekijää ei tiedetä.

Joukkosurmasta selvisi hengissä kaksi tyttöä, joista toinen on noin neljävuotias ja toinen kahdeksan. Kahdeksanvuotias haavoittui vaikeasti.

Nelivuotias löytyi vasta kahdeksan tuntia surmien jälkeen. Hän oli piilotellut autossa äitinsä ja isoäitinsä ruumiiden alla. Poliisit eivät huomanneet häntä, koska odottivat asiantuntijoiden saapumista Pariisista ennen auton ovien avaamista. Viranomaisten mukaan tyttö on shokissa mutta fyysisesti kunnossa.

Perheen isän ruumis oli BMW-merkkisen auton etupenkillä ja kahden naisen takapenkillä. Poliisin mukaan isää, isoäitiä ja pyöräilijää oli ammuttu päähän.

Perheen isä ja äiti olivat irakilaistaustaisia Britannian kansalaisia. Isoäidillä oli Irakin ja Ruotsin passit.

Ruumiit löydettiin parkkipaikalta leirintäalueen läheisyydestä Chevalinen vuoristokylässä eilen iltapäivällä. Auton ympärillä oli suuri määrä hylsyjä.

(MTV3 - STT - AFP - Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme