Mainos
Mainos

Julma teini kidutti hamsteria mikroaaltouunilla

Pikkuveljensä lemmikkihamsteria kiduttanut 16-vuotias teinipoika on tuomittu neljäksi kuukaudeksi nuorisovankilaan Britanniassa. Poika oli laittanut puolustuskyvyttömän hamsterin elävänä mikroaaltouuniin, jolloin tämän sisäelimet korventuivat ja takajalka paloi luuhun saakka.

Brittilehti Daily Mail kertoo, että hamsteri selvisi julmasta kidutuksesta. Se jouduttiin kuitenkin lopettamaan seuraavana päivänä, kun sen takajalka turposi rakoille ja puhkesi kutistuen mustaksi rangaksi.

Vankeuden lisäksi teinipoika ei saa pitää eläimiä ainakaan neljään vuoteen. Northamptonshirestä kotoisin oleva poika oli uhannut laitaa hamsterin mikroon aiemminkin kolmeen kertaan. Teon jälkeen pojan kerrotaan vain nauraneen, eikä hän ollut lainkaan pahoillaan teostaan.

Rikos tuli ilmi, kun perheen äidin ystävä soitti eläinlääkärille seuraavana päivänä ja kertoi kärsivästä eläimestä. Hamsteri vietiin eläinlääkärille, joka lopetti sen välittömästi.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme