Mainos
Mainos

Julmasta koiran dumppausvideosta nousi kohu – heitettiin päin aitaa

Espanjassa poliisi etsii kahta miestä, jotka syyllistyivät eläinrääkkäykseen hylätessään koiraa paikalliseen eläinsuojaan. Tapaus tallentui Pontevedrassa sijaitsevan tarhan valvontakameraan, kertoo The Local.

Eläinsuojan tapauksesta Facebookiin lataamalla videolla näkyy, kuinka kaksi miestä ajaa autolla eläinsuojan viereen. Miehet tuovat koiranpennun aidalle ja yrittävät viskata sen korkean aidan yli. Ensimmäisellä yrityksellä koira paiskautuu kuitenkin rajusti päin aitaa.

Toisella yrittämällä toinen miehistä kiipeää aidalla ja onnistuu heittämään sen aidan yli kaulapannasta roikottamalla.

– Ilman minkäänlaista katumusta, hän nostaa sen remmistä ylös ja lähtee pois taakseen katsomatta, eläinsuoja kuvaili tapahtunutta Facebookissa.

Eläinsuoja on ilmoittanut tapauksesta poliisille ja kehottanut lisäksi miehet mahdollisesti tunnistavia henkilöitä ottamaan yhteyttä poliisiin.

Tarhaan hylätty koira on eläinsuojan mukaan hurmaava nuori pentu, joka on ollut tapauksen jälkeen luonnollisesti peloissaan.

Eläinsuojan videota on jaettu Facebookissa jo yli 120 000 kertaa ja kommentoitu raivostuneena.

Eläinsuojan mukaan vastaavanlaiset tapaukset eivät ole poikkeuksellisia. Koiria on hylätty tarhaan aidan yli niin usein, että järjestö on niiden määrän kanssa jo hämillään.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme