Mainos
Mainos

Juna raiteilta Yhdysvalloissa – ainakin viisi kuollutta

Yhdysvalloissa Philadelphian lähellä on sattunut vakava junaonnettomuus. Philadelphian pormestarin mukaan onnettomuudessa kuoli ainakin viisi ihmistä.   

Junassa oli tämänhetkisten tietojen mukaan noin 240 matkustajaa ja viisi henkilökunnan jäsentä. Lähes 60 ihmistä on viety sairaalaan. Heistä ainakin kuusi on kriittisessä tilassa.  

Juna suistui raiteilta ja kaatui ympäri Port Richmondin kaupunginosan kohdalla Philadelphiassa. Junassa oli kymmenen vaunua. Viranomaisten tiedossa ei vielä ole, mikä aiheutti onnettomuuden.  

– Tämä on kertakaikkisen katastrofaalinen sotku, en ole nähnyt ikinä mitään vastaavaa, sanoi Philadelphian pormestari Michael Nutter lehdistötilaisuudessa.  

Juna oli matkalla Washingtonista New Yorkiin. Junayhtiö Amtrak on perunut kaikki kyseisen reitin junavuorot toistaiseksi. Yhtiö ei ole kommentoinut olosuhteita onnettomuuspaikalla, jossa on kymmeniä pelastustyöntekijöitä.  

Liittovaltion poliisin FBI:n mukaan ei ole viitteitä siitä, että kyseessä olisi terroriteko.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme