Mainos
Mainos

Juoppo matkusti jäniksenä auton katolla

Poliisi sakotti pummilla matkustanutta miestä kekkaloimisesta yleisellä paikalla. Mies istui pysäyttämishetkellä polkupyörän satulassa auton katolla.

Poliisipartio törmää vuoronsa aikana mitä merkillisimpiin näkyihin ja asioihin. Siitä huolimatta liikkuvan henkilöauton katolla polkupyörän satulassa istuva mies on melkoinen harvinaisuus.

Poliisit ajoivat auton kiinni ja pysäyttivät sen. Kuski ja hänen vaimonsa kertoivat liikennevalopysähdyksen aikana kuulleensa kummallisia ääniä. Mutta sitä he eivät olleet huomanneet, että äänet aiheutti polkupyöränsä kanssa auton katolle kiipeävä mies.

Mies, 26, oli niin sanotusti melkoisessa tuiterissa. Niinkin kovassa, että poliisi sakotti häntä kekkaloimisesta juovuksissa yleisellä paikalla. Vielä lisää sakkoa tuli siitä, että mies ensin ilmoitti virkavallan edustajille väärän nimen.

(MTV3-STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme