Mainos
Mainos

Käänne Budapestin räjähdyksessä – oliko syynä sittenkin pommi?

Unkarissa pääkaupunki Budapestissä eilen illalla kauppaliikkeen tiloissa sattunutta räjähdystä epäillään paikallisten mediatietojen mukaan nyt pommiksi.

Räjähdyksessä loukkaantui kaksi partiotehtävissä ollutta poliisia. Räjähdys sattui katutasolla olleessa kaupassa Pestin puolella Oktagonin risteysalueella.

Poliisi ei ole vahvistanut pommiepäilyä, eikä kaasuräjädystä. Aikaisemmin viranomaiset ovat epäilleet räjähdystä kaasuräjähdykseksi, mutta pelastustoimi on kommentoinut, että rakennuksessa ei syttynyt tulipaloa, eikä paikalla havaittu kaasun hajua.

Paikallisten mediatietojen mukaan paikanpäältä on tallentunut videokamerakuvaa, missä näkyy kun reppu on jätetty hieman ennen räjähdystä paikalle. Nimettömien poliisilähteiden mukaan tutkinta on myös käynnistetty murhan yrityksestä.

Sosiaaliseen mediaan on levinnyt myös kuvia räjähdysalueelta, jossa on nähtävissä nauloja maassa. M1-kanavalle räjähdeasiantuntija epäilee, että paikalle oli jätetty kotitekoinen pommi. 

Poliisi on luvannut tiedottaa tapauksesta lisää vielä tänään.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme