Mainos
Mainos

Kaappausyritys Atlantin ylilennolla - lentoyhtiö kiisti

Ranskalaisen Air France -lentoyhtiön matkustajakoneen kaappausyritys torjuttiin viime yönä, kertoi apulaisliikenneministeri Dominique Bussereau Europe 1-radioasemalle. Lentoyhtiö kiisti kuitenkin ministerin tiedot.

Bussereaun mukaan kaappari uhkasi räjäyttää Montrealista Pariisiin matkalla olleen koneen. Kaappari pidätettiin, kun kone saapui Pariisin Charles de Gaullen kansainväliselle lentokentälle, Bussereau kertoi.

Pariisin poliisi kertoi, että 25-vuotias mies oli otettu haltuun. Tämä ei kuitenkaan ollut uhkaillut millään lailla Atlantin ylilennolla. Myös Air France kiisti ministerin lausunnot ja tähdensi, että lento Montrealista Pariisiin oli sujunut normaalisti. Yhtiön edustajan mukaan Montrealissa ennen lähtöä oli sattunut pieni välikohtaus.

-Kahden matkustajan välillä oli ennen koneen lähtöä riitaa. Toiselta evättiin pääsy koneeseen ja hän ryhtyi levittämään huhua, että koneessa on pommi, edustaja sanoi. -Kone tarkastettiin sen saavuttua Pariisiin, eikä mitään löydetty.

(STT-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme