Mainos
Mainos

Kaasuvuodosta oireita kymmenille Frankfurtin lentokentällä

Matkustajia tutkittiin Frankfurtin lentokentän epäillyssä kaasuvuodossa. Vieläkään ei tiedetä, millaisesta aineesta oli kyse.

Yli 60 ihmistä sai hengitysvaikeuksia ja silmävaivoja, kun Frankfurtin vilkkaalla lentokentällä oli päässyt ilmaan kaasuksi epäiltyä ainetta eilisiltana. Selvityksissä ei ole päästy varmuuteen, millaisesta aineesta oli kyse.

Lentomatkustajien valitettua hengitysvaikeuksista ja vuotavista silmistä hälytettiin paikalle palokunta ja osa hallista eristettiin väliaikaisesti. Palokunta ei kuitenkaan pystynyt havaitsemaan hallin ilmassa mitään poikkeuksellista, ja halli avattiin tunnin kuluttua uudelleen. Matkustajien matkatavarat tarkastettiin, mutta niistäkään ei löydetty mitään tavanomaisesta poikkeavaa.

Hallissa oli matkustajia, jotka olivat lähdössä Suomeen, Chileen, Etelä-Afrikkaan ja Berliiniin. Suomeen tuleva lento oli Lufthansan lento Helsinkiin. Lufthansan tiedottaja Thomas Jachnow kertoi puhelimitse STT:lle, että lääkärit olivat tutkineet matkustajat mutta eivät olleet havainneet heillä mitään oireita. Jachnowin mukaan ei ole myöskään pystytty selvittämään, mistä kaasuksi sanottu aine oli peräisin.

(MTV3-DPA-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme