Mainos
Mainos

Kaasuvuoto ruotsalaisessa jäähallissa

Viitisenkymmentä nuorta ruotsalaista jääkiekkoilijaa jouduttiin viemään sairaalahoitoon kaasumyrkytysoireiden vuoksi eilen illalla Östersundissa Keski-Ruotsissa.

Kaupungin jäähallissa oli ollut kaasuvuoto, joka oli ilmeisesti lähtöisin jään jäädyttämiseen käytetystä koneesta. Sairaalan mukaan useimmilla nuorilla oli vain vähäisiä oireita. Muutamien kerrottiin kuitenkin yskineen verta. Östersundissa pelattiin viikonvaihteessa nuorten jääkiekkoturnaus, jossa oli mukana pelaajia myös Kiirunasta, Kalixista ja Skellefteåsta. Östersundin hallin jää jäädytetään tavallisesti patterien avulla toimivalla koneella, mutta viikonvaihteessa jouduttiin käyttämään nestekaasulla toimivaa varakonetta.

Turnauksessa oli mukana kaikkiaan 184 nuorta pelaajaa. He ovat kaikki joko itse hakeutuneet sairaalaan tai sitten heidät on hälytetty käymään lääkärintarkastuksessa.
(STT-TT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme