Mainos
Mainos

Kabulissa pommi-isku ulkomaalaisten majoitusrakennukseen – yksi poliisi kuollut

Afganistanin pääkaupungissa Kabulissa on räjähtänyt pommi ulkomaalaisten sotilaiden ja siviilityöntekijöiden majoitusrakennuksella varhain maanantaiaamuna.

Paikallisen poliisin mukaan äärijärjestö Taliban olisi ajanut räjähteillä lastatun rekan rakennuksen seinään. Isku tapahtui lähellä kaupungin lentokenttää.

Erikoisjoukot surmasivat tämän jälkeen poliisioperaatiossa kaksi aseistautunutta hyökkääjää. 

– Yksi poliisi menehtyi ja kolme muuta loukkaantui, kertoi Kabulin poliisipäällikkö Abdul Rahman Rahimi uutistoimisto AFP:lle.

Rahimin mukaan myös kolmas hyökkääjä on surmattu, ja operaatio on päättynyt.

Ulkomaalaisten sotilaiden ja siviilityöntekijöiden käyttämässä hotellissa oli iskun aikaan paikalla 11 henkilöä, mutta kukaan heistä ei loukkaantunut.

Taliban sen sijaan väittää, että iskussa olisi kuollut ja loukkaantunut useita. Äärijärjestö kuitenkin usein liioittelee iskujensa uhrilukuja.

Reilu viikko sitten Kabulissa koettiin maan tuhoisin isku 15 vuoteen, kun äärijärjestö Isis iski mielenosoitukseen surmaten ainakin 80 ihmistä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme