Mainos
Mainos

Kadonneen lentokoneen osia ei ole löydetty merestä

Varhain lauantaina kadonnutta Malaysia Airlinesin matkustajakonetta ei ole löydetty.

Eilisiltana etsintäkone havaitsi meressä vietnamilaisen saaren edustalla jotain, jonka ajateltiin olevan kadonneen koneen osa. Viranomaiset ovat kuitenkin tutkineet aluetta läpi yön eivätkä ole onnistuneet löytämään koneen osia.

Tutkimuksiin osallistuneen lähteen mukaan vaikuttaa siltä, että kone on voinut hajota jo ilmassa. Malesian ilmailuviranomaisten mukaan on myös mahdollista, että kone olisi tehnyt täyskäännöksen ennen tutkasta katoamista.

Malesian Kuala Lumpurista Pekingiin matkalla olleessa koneessa oli yhteensä 239 matkustajaa ja miehistön jäsentä. Viimeinen yhteys koneeseen saatiin Malesian itärannikolla noin kaksi tuntia nousun jälkeen.

Koneen matkustajalistassa on ollut monia epäselvyyksiä. Kiinalaisen Xinhua-uutistoimiston mukaan yhdelle kiinalaismatkustajalle ilmoitettu passinumero kuuluu henkilölle, joka on elossa Kiinassa, eikä hänen passinsakaan ole kadoksissa. Lisäksi kahdella lennon matkustajista oli ilmeisesti varastetut EU-passit.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme