Mainos
Mainos

Kadonneen Madeleine McCannin äiti: Uskon hänen olevan elossa

Kohta yhdeksän vuotta sitten kadonneen Madeleine McCannin äiti uskoo tyttärensä olevan yhä elossa, kertoo Daily Mail.

Kadonneen tytön äiti Kate McCann kertoo edelleen tuntevansa olevansa lähimpänä Madeleinea portugalilaisessa hotellissa, jossa tyttö katosi pian yhdeksän vuotta sitten. Kate ei usko, että hänen tytärtään olisi viety ”miljoonien kilometrien” päähän lomakohteesta.

– Praia de Luzissa koen olevani lähimpänä häntä. Se on paikka, jossa näin hänet viimeisen kerran, enkä usko että hänet on viety kauas täältä, Kate sanoi Daily Mailille.

Kate uskoo tyttärensä olevan edelleen Portugalissa. Hänen kertoo tutkineensa aikaisempia tapauksia ja totesi niistä, että kidnapatut lapset viedään vain harvoin kauas kaappauspaikastaan.

– Tämä on vain spekulointia, mutta olemme huomanneet, että aikaisemmissa tapauksissa on usein käynyt niin, Kate sanoi.

– Emme ikinä anna periksi. En voi rauhoittua, jos annan periksi. Haluan tälle päätöksen, jonkin vastauksen, oli se sitten mikä tahansa.

Madeleine katosi maaliskuussa 2007 Portugalin Praia da Luzin lomakohteessa. Hänen vanhempansa jättivät Madeleinen ja tämän nuoremmat sisarukset nukkumaan ja menivät läheiseen ravintolaan. Kun äiti Kate tuli hotelliin katsomaan lapsiaan kymmenen aikaan illalla, Madeleine oli kadonnut.

Madeleinen katoamisesta on esitetty lukuisia teorioita, kuten että pedofiili kidnappasi hänet, hän harhaili ulos ja kuoli auto-onnettomuudessa tai että hänet olisi kaapattu ja myyty lapsettomalle parille.

Useita epäiltyjä tapaukseen liittyen on kuulusteltu, mutta tytön katoaminen on yhä mysteeri.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme