Mainos
Mainos

Kadonnut 27-vuotias löydettiin kuolleena Ruotsissa: ”Taas yksi nuori elämä hukattu”

 Göteborgin Sisjönissä metsiköstä eilen löytynyt ruumis on paljastunut kadonneeksi 27-vuotiaaksi Antoniksi, kirjoittaa Aftonbladet.

– Tämä on uskomattoman traagista. Kuolleena löytynyt henkilö osoittautui valitettavasti Antoniksi, Robert Karlsson Göteborgin poliisista kertoi lehdelle.

27-vuotiaan Antonin etsintä alkoi torstaina, kun poliisi sai hälytyksen Sisjön Stora Åvägenin parkkipaikalle. Silminnäkijä oli nähnyt 3–4 ihmisen pahoinpitelevän yhtä miestä. Pahoinpidelty pakotettiin sen jälkeen punaiseen Volkswagen Passatiin, joka kaasutti paikalta.

Punainen auto osoittautui kuuluvan 45-vuotiaalle miehelle, jolla oli yhteyksiä Hells Angels -moottoripyöräkerhoon. Hänen ei kuitenkaan uskota liittyvän tapaukseen.

Järjestelmällistä rikollisuutta

Eilen illalla ulkoilija löysi miehen ruumiin uimarannan lähellä sijaitsevassa metsikössä Sisjönillä. Poliisi vahvisti myöhemmin kyseessä olevan Antonin.

–Ajatuksemme ovat tietenkin nyt omaisten luona. On uskomattoman traagista, että taas yksi nuori elämä on hukattu järjestelmällisen rikollisuuden raameissa, Karlsson kommentoi.

Poliisi sanoo tietävänsä, millaisissa piireissä tekijät liikkuvat.

– Tutkinta kohdistuu selvästi organisoituun rikollisuuteen, Aftonbladetille kommentoitiin aiemmin.

Kolme pidätetty

Perjantaista lähtien kolme ihmistä on pidätetty epäiltyinä kidnappauksesta.

Joukossa on 28-vuotias nainen ja kaksi miestä, joista toinen on 26 ja toinen 48. Poliisi on vahvistanut, että henkilöt ovat edelleen pidätettyinä.

Poliisi ilmoitti myös aiemmin, että teon motiivina voisi olla maksamaton velka. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme