Mainos
Mainos

Kadonneesta lentokoneesta yhä epäselviä tietoja

Vietnamin lähistöllä eilen illalla kadonnut malesialainen matkustajakone on syöksynyt mereen, kertoo Vietnamin laivaston amiraali paikalliselle medialle. Malesian viranomaisilla ei ole tietoa asiata.

Kuala Lumpurista Pekingiin matkalla olleessa Malaysia Airlines -yhtiön koneessa oli 239 matkustajaa ja miehistön jäsentä. Mahdollisista eloonjääneistä ei ole toistaiseksi kerrottu.

Malesian viranomaisilla ei ole tietoa kadonneen matkustajakoneen mereensyöksystä. Vietnamin media uutisoi aiemmin maan laivaston amiraalin kertoneen, että kone on syöksynyt mereen lähellä vietnamilaista saarta.

Amiraalilla ei ilmeisesti ollut asiasta ensi käden tietoa, vaan hän oli saanut arvion koneen kohtalosta malesialaisilta pelastusviranomaisilta.

Kuala Lumpurista Pekingiin matkalla olleessa Malaysia Airlines -yhtiön koneessa oli 239 matkustajaa ja miehistön jäsentä.

Lentoyhtiön matkustajaluettelon mukaan suuri osa matkustajista on kiinalaisia. Luettelon mukaan koneessa ei ollut suomalaisia.

Boeing 777 -tyypin kone katosi tutkasta eilen illalla Suomen aikaa ollessaan saapumassa Vietnamin ilmatilaan. Kone ei ollut ilmoittanut ongelmista ennen katoamista.

Edellinen Boeing 777 -koneelle tapahtunut vakava turma sattui viime kesänä, kun Asiana-yhtiölle kuuluneen koneen lasku San Franciscon kentälle epäonnistui. Onnettomuudessa kuoli kolme matkustajaa.

Kuvassa lentokoneessa olleen matkustajan huolestuneita sukulaisia Kuala Lumpurin lentokentällä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme