Mainos
Mainos

Kadonnut teinityttö nähtiin 50-vuotiaan opettajansa seurassa: ”Hän ei tajua olevansa vaarassa”

Entisen opettajan epäillään kidnapanneen 15-vuotiaan oppilaan Yhdysvalloissa. 50-vuotias opettaja ja tyttö havaittiin valvontakuvista Oklahomassa, kaksi päivää tytön katoamisen jälkeen.

Opettaja osti paikallisesta Walmart-myymälästä ruokaa. Opettajan ja tytön käyttämästä kulkuneuvosta ei ole tietoa.

Opettaja erotettiin epäiltyä kidnappausta seuraavana päivänä. Tytön perheen asianajaja toteaa ABC News -uutisille, että kuvissa tyttö vaikuttaa alistuvalta ja hän kävelee opettajan perässä ja katselee opettajaa.

Yksi kidnapatun tytön koulukavereista kertoi nähneensä tytön ja opettajan suutelevan toisiaan luokassa alkuvuodesta, mutta kummatkin kiistivät väitteet.

Kidnappauksesta epäilty opettaja on naimisissa oleva isä ja hänellä on myös lapsenlapsia. Viranomaisten mukaan opettaja oli hakenut netistä teiniavioliittoihin liittyvää tietoa. Opettajan vaimo on hakenut tapauksen myötä avioeroa.

Viranomaiset toteavat, että teinityttö ei välttämättä tajua olevansa vaarassa.

-Hän ei ehkä tajua, että hänet on viety vasten tahtoaan. Jos näet heidät ja he näyttävät onnellisilta, sillä ei ole merkitystä. Tämä on vakava rikos, toteaa piirikunnan syyttäjä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme