Mainos
Mainos

Kahdeksan kuollut lumivyöryssä Kanadassa

Kanadassa on kuollut lumivyöryissä kahdeksan moottorikelkkailijaa.

Yksitoistahenkisen seurueen jäsenistä kahdeksan katosi sunnuntaina, kun ryhmä jäi kahden lumivyöryn alle Kanadan Kalliovuorilla noin 300 kilometriä Calgarysta lounaaseen. Kelkkailijoista seitsemän löydettiin kuolleena aiemmin maanantaina.

Nyt kadonneista kanadalaisista kelkkailijoista viimeinenkin on löydetty kuolleena. Paikalliset tiedotusvälineet kertoivat asiasta keskiviikon vastaisena yönä.

Aluksi seitsemän kelkkailijaa jäi ensimmäisen vyöryn alle. Muut neljä tulivat apuun, mutta jälkimmäinen vyöry hautasi heidätkin. Kaksi heistä pääsi kaivautumaan ylös lumesta ja pelasti kolmannen, mutta seuraavan vyöryn vaara oli niin suuri, etteivät he ehtineet jäädä pelastamaan muita.

Seurue koostui kokeneista 20-40-vuotiaista kelkkailijoista, joista monilla oli pieniä lapsia. Suuri osa heistä oli ollut ystäviä kouluajoista lähtien.

(MTV3-STT-AFP-DPA)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme