Mainos
Mainos

Kahden amerikkalaisnuoren eka kerta internetissä

Kaksi amerikkalaista nuorta aikovat hankkia ensimmäisen seksikokemuksensa julkisesti internetissä. 18-vuotiaat Diane ja Mike aikovat rakastella ensi kertaa elokuun 5. päivänä kameran välittäessä hetken koko verkkomaailmalle.

Idea neitsyyden menetykseen internetissä tuli Dianelta, joka oli nähnyt kesäkuussa lapsen reaaliaikaisen synnytyksen verkossa. Nuorten neitsyiden kuvat ovat esillä heidän kotisivullaan, osoitteessa www.ourfirsttime.com. Kotisivulla on myös keskusteluryhmä, jolla surfaajat voivat ilmaista mielipiteitään.

Jotkut kävijät ovat epäilleet, että pariskunta aikoo rahastaa seksilähetyksen seuraajia. Myös nuorten kropat vaikuttavat joidenkin mielestä 18-vuotiaiden vartaloiksi harvinaisen kehittyneiltä.

Kotisivulla kerrotaan Dianen ja Miken kirjoittaneen ylioppilaiksi viime keväänä. He ovat tyypillisiä amerikkalaisia ja käyvät usein kirkossa. Nuoret eivät ole kertoneet seksisuunnitelmastaan vanhemmilleen. Kotisivun kuvissa nuorten kasvot on peitetty.
(STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme