Mainos
Mainos

Kahden epäillään kuolleen lintuinfluenssaan Vietnamissa

Myös kolmas henkilö on sairastunut tautiin, jonka oireet muistuttavat lintuinfluenssaa. Vietnamissa yli 40 ihmistä on nyt kuollut lintuinfluenssaan.

Kahden ihmisen epäillään kuolleen lintuinfluenssaan Vietnamissa, kertoivat sairaalaviranomaiset tänään.

Sairaalaraportin mukaan kuolemantapaukset sattuivat keskisessä Quang Binhin maakunnassa. Kaksi potilasta kuoli viime viikolla sairauteen, jonka oireet muistuttavat lintuinfluenssaa. 14-vuotias tyttö ja 26-vuotias mies olivat syöneet ankkaa ja kananmunan noin viikkoa ennen sairastumistaan.

- On hyvin selvää, että kaikki ratkaisevat oireet viittaavat lintuinfluenssaan, sanoi Dong Noin kaupungin sairaalan lääkäri Nguyen Ngoc Tai.

Tain mukaan uhrit eivät asuneet samalla paikkakunnalla. Uhrien kotipaikkojen terveysviranomaiset tarkistavat alueen siipikarjaa tartuntojen varalta. Myös kolmas henkilö on sairastunut tautiin, jonka oireet muistuttavat lintuinfluenssaa. Häntä hoidetaan sairaalassa Huessa.

Vietnamissa yli 40 ihmistä on kuollut lintuinfluenssaan.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme