Mainos
Mainos

Kahden ruotsalaislapsen surmasta syytetty vaikeni jälleen

Kahden ruotsalaisen pikkulapsen murhasta ja lasten äidin murhayrityksestä syytetty 32-vuotias saksalaisnainen jatkoi väistelevää linjaansa tänään oikeudessa.

Nainen kieltäytyi vastaamasta syyttäjän kysymyksiin, kun Arbogassa tehtyjä surmatekoja puitiin viidettä päivää Köpingin käräjäoikeudessa.

Syyttäjä Johan Fahlander epäilee surmatekojen motiiviksi mustasukkaisuutta, sillä syytetyn saksalaisnaisen entinen miesystävä seurustelee murhattujen lasten äidin kanssa. Saksalaisnainen on myös väittänyt, että hän oli aiemmin synnyttänyt miehelle lapsen, mutta antanut sen adoptoitavaksi.

Kun syyttäjä esitti kysymyksiä lapsen olemassaolosta, saksalaisnainen kieltäytyi vastaamasta tai väisteli. Hän tunnusti lopulta, että hänen kertomuksensa poliisikuulusteluissa ei välttämättä pidä paikkaansa. Naisen mukaan se voi olla totta tai valhetta tai siltä väliltä.

Oikeudenkäyntiä käydään ruotsiksi, ja syytetyllä on apunaan tulkki sekä ruotsalainen ja saksalainen asianajaja.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme