Mainos
Mainos

Kaikki räjähteet poistettu Denverin ampujan asunnosta

Poliisin mukaan kaikki räjähteet ja ansoitukset on saatu poistettua Denverin elokuvateatteriampumisesta epäillyn miehen asunnosta.

Räjähdeasiantuntijat ovat päässeet sisälle asuntoon. Erään asiantuntijan mukaan asunnossa oli niin paljon räjähdysaineita, että jos ne olisivat räjähtäneet, koko talo olisi voinut tuhoutua.

Auroran poliisipäällikkö Dan Oates kertoi aiemmin, että epäillyn asunnossa oli valtavasti johtoja ja laukaisulankoja sekä astioita täynnä räjähteitä ja nesteitä.

Ansojen purkamiseen käytettiin kauko-ohjattavaa robottia. Poliisin mukaan ansojen tarkoituksena oli tappaa asuntoon tuleva henkilö.

Ampujan asunnon ympäriltä evakuoitiin viisi korttelia pian Batman-elokuvan ensi-illassa sattuneen verilöylyn jälkeen. Poliisin mukaan muut alueen asukkaat voivat palata nyt kotiinsa. Ampujan kotikatu pysyy kuitenkin vielä suljettuna ja asuinkortteli evakuoituna.

Viranomaisten mukaan Yön ritarin paluu -elokuvan ensi-illassa 12 ihmisen surmaamisesta epäiltyä James Holmesia säilytetään tällä hetkellä eristyksessä.

Holmes oli saanut viimeisten neljän kuukauden aikana huomattavan suuren määrän paketteja kotiinsa ja työpaikalleen. Poliisi uskoo, että paketit ovat sisältäneet ammuksia ja tarvikkeita pommin valmistamiseen.

(MTV3–STT–Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme