Mainos
Mainos

Kaivosmiehille satelee miljoonasopimuksia ja työtarjouksia

Mediayhtiöt kilpailevat jo siitä, kuka saa yksinoikeuden kertoa Chilen kaivosmiesten tarinan. Televisioyhtiöiden kerrotaan tarjonneen kullekin kaivosmiehelle yli 280 000 euroa siitä, että nämä tulevat kokemustensa kanssa julkisuuteen.

Tiettävästi vireillä on myös rahakas kirjasopimus, jonka yksityiskohdista neuvotellaan yhä.

Examiner.com-sivusto kertoo, että miehet olisivat saaneet yli tuhat työtarjousta sinä aikana, kun he ovat olleet kaivoksen vankina.

Kaivosmiesten nosto-operaatiosta ja sen saamasta mediahuomiosta haluavat osansa myös yritykset. Työtarjousten lisäksi useat yritykset ovat jo tarjonneet omia tuotteitaan lahjoitettavaksi kaivosmiehille.

Applen toimitusjohtaja Steve Jobs on norjalaislehti Aftonpostin mukaan luvannut kaikille iPodit. ja paikallinen viinintuottaja tarjoaa miehille vuoden viinit.

Kilpailu näkyvyydestä on kovaa. Ensimmäisenä kaivoksesta ulos tulevien miesten yllä nähdään aurinkolasit, jotka ovat ne tarjoavan yrityksen mukaan 280 dollarin arvoiset.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme