Mainos
Mainos

Kaksi kuoli ammuskelussa New Yorkin kaupungintalossa

Tuntematon pyssymies surmasi kaupunginvaltuutetun New Yorkin kaupungintalossa kesken kaupunginvaltuuston istunnon.

Kaksi ihmistä kuoli tuntemattoman pyssymiehen ammuskellessa eilen New Yorkin kaupungintalossa kesken kaupunginvaltuuston istunnon. Ampuja avasi tulen toisen kerroksen yleisölehteriltä surmaten yhden New Yorkin kaupunginvaltuutetun ennen kuin turvamiehet surmasivat Othniel Askew -nimisen miehen.

Kaupunginjohtaja Michael Bloomberg kuvaili tapahtunutta yksittäiseksi tapaukseksi ja sanoi, että kyse ei ollut terrorismista.

Surmansa saanut 41-vuotias valtuuston jäsen James Davis oli musta ja entinen poliisi, jonka tavoitteena oli väkivallan vähentäminen mustien asuma-alueilla. Askew oli Bloombergin mukaan suunnitellut haastavansa Davisin kaupunginvaltuuston paikasta.

Miehet oli nähty hetkeä aikaisemmin kävelevän yhdessä valtuuston kokoukseen. Ampumishetkellä he istuivat lähekkäin. Kaupungintalo sijaitsee vain muutaman sadan metrin päässä World Trade Centeristä, joka tuhoutui terrori-iskussa 11. syyskuuta 2001.

(MTV3-STT-AFP-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme