Mainos
Mainos

Kaksi kuoli helikopterionnettomuudessa Norjassa

Kaksi ihmistä kuoli, kun helikopteri syöksyi maahan Hardangerviddan tunturiylängöllä Norjassa eilen. Kaksi muuta helikopterissa ollutta, ohjaaja ja seitsenvuotias poika selvisivät hengissä onnettomuudesta. Onnettomuus sattui eilen iltapäivällä. Maahansyöksystä hengissä selvinnyt lentäjä onnistui itse hälyttämään paikalle apua, mutta pelastusmiehistöt pääsivät asumattomalle tunturialueelle jalan vasta puoleltaöin.

Sää oli vielä tänäaamuna niin huono, ettei loukkaantuneita noutamaan kyetty lähettämään uutta helikopteria. Onnettomuushelikopterin lentäjä on vaikeasti loukkaantunut, kun taas pojan tilaa kuvataan hyväksi. Loukkaantuneet pääsivät kuitenkin viettämään yön pieneen tunturimajaan, ja heidän seurassaan on lääkäri. Hardangerviddan tunturiylänkö sijaitsee Hardangerinvuonon itäpuolella eteläisessä osassa Norjaa. Alueella on myös kansallispuisto.
(STT-NTB)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme