Mainos
Mainos

Kaksi kuoli koneen syöksyttyä asuintaloon Minnesotassa

Yhdysvalloissa kaksi ihmistä on saanut surmansa pienkoneen syöksyttyä asuintaloon Sauk Rapidsin kaupungissa Minnesotassa.

Surmansa saaneet henkilöt olivat olleet matkustajina lentokoneessa. Talossa ollut asukas onnistui pelastautumaan hyppäämällä ulos toisen kerroksen ikkunasta.

Turma sattui eilen illalla hieman ennen kahdeksaa paikallista aikaa. Pienkone sytytti rajun tulipalon taloon syöksyessään.

–Tämä on aivan epätodellista, asunnon omistaja Jeffrey Hille kertoi Minneapolis Star Tribunen haastattelussa.

Talossa oli ollut turman sattuessa ainoastaan Hillen lanko, Kole Heckendorf. Mies oli ollut yläkerrassa sijaitsevassa makuuhuoneessa räjähdyksen kuullessaan

– Siellä oli liekkejä ja savua, Hille kertoi lankonsa kuvailleen.

– Hän hyppäsi ulos toisen kerroksen ikkunasta.

Taloon syöksynyt kone oli ollut maisemakierroksella. Silminnäkijöiden mukaan pienkone oli seurannut suurempaa lentokonetta ennen maahansyöksyä.

Syöksyssä syttynyt palo oli niin raju, että palomiehillä oli vaikeuksia päästä sisälle taloon etsimään mahdollisia eloonjääneitä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme