Mainos
Mainos

Kaksi kuollut iskussa Irakissa

Surmatyö tapahtui lähellä Mosulin sähkölaitosta. Bagdadin pohjoispuolella räjähtänyt pommi on puolestaan haavoittanut viittä ihmistä.

Irakissa kaksi ihmistä on kuollut autoon kohdistuneessa iskussa. Ruumiit löydettiin pohjoisessa Mosulin kaupungissa tänään heidän pahoin palaneen autonsa vierestä. Britannian hallituslähteiden mukaan toinen surmansa saaneista oli britti. Aiemmin päivällä kummankin surmansa saaneiden kerrottiin olevan brittejä.

Surmatyö tapahtui lähellä Mosulin sähkölaitosta, minne surmatut olivat matkalla töihin. Huppupäiset miehet pakenivat murhapaikalta.

Bagdadin pohjoispuolella Buhrizissa pommi on haavoittanut kolmea lasta ja kahta muuta siviiliä tänään. Isku oli ilmeisesti tarkoitettu Yhdysvaltain kanssa yhteistyötä tehnyttä irakilaista vastaan. Pommi räjähti hänen talonsa edustalla, mutta hän ei haavoittunut iskussa.

(MTV3-AFP-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme